Follow my blog with bloglovin

Life is good!

I det siste har jeg slitt en del med negative tanker og bekymringer.

Høsten er her, og om ikke lenge vil vinteren komme. Jeg liker ikke vinteren, det er altfor mørkt, for kaldt og vått.

Det er allerede blitt både mørkere, kaldere og våtere, hvilket får meg til å bli enn mer deprimert. Jeg gruer meg til alt mulig, og føler meg syk nesten hver dag. Ofte har jeg mest lyst til å bli liggende i senga hele dagen, aldri stå opp, gå ut eller snakke med noen.

Jeg føler meg dum og utilpass. Hver dag flyr avgårde uten at jeg får gjort noe ut av den. Alle planer jeg legger, og alt jeg vil gjennomføre blir kansellert.

Jeg ser meg selv i speilet, og ønsker at jeg var fire år igjen. At jeg kunne leke hele dagen, spise det jeg ville uten å få dårlig samvittighet, ikke tenke på hva alle andre tenkte. Null skole. Men jeg er ikke fire år, jeg er søtten. Jeg går på skole, har lekser og i tillegg jobb. Jeg må bestille kjøretimer, og øvekjøre mer. Jeg må være mer sosial. Jeg må trene mer. Lese mer. Jobbe mer. Gjøre mer.

Setter jeg for høye krav til meg selv? Nei, alle andre får jo til alt sammen!

Jeg orker ikke.Så gikk det plutselig opp for meg; Disse tankene bunner ikke ut i noe. Jeg har mer tid enn jeg tror, og ting blir aldri så ille som jeg frykter. Alt ordner seg. Hva er det verste som skal skje?

Egentlig har jeg absolutt ingen grunn til å være deprimert. Jeg har alt jeg trenger, faktisk mer enn jeg trenger. Etter vinteren kommer våren, og så kommer sommeren. Mørket og kulda vil forsvinne, og sola vil igjen komme fram. Frem til da, må jeg bare gjøre det beste ut av det. Gå til innkjøp av skjerf og lue, og fyre opp inne. Kaffe, te, kakao.

Livet er ikke så verst i grunn!

"Det vil helst gå godt" - Max Manus

8 kommentarer

Andreas

10.okt.2010 kl.14:16

Matt 6.

33. Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. 34. Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.

Marte

10.okt.2010 kl.15:06

Liker blandingen av tekst og bilder.

Og ja. Hver dag har nok med sin egne plage, som Andreas sier.

And again. Det der med tida! Jeg gikk nesten hele 1 og 2 klasse og tenkte mye på alt jeg sku gjøre, men det endte opp med at jeg aldri "fikk tid" til det. Men tilslutt skjønte jeg det at tiden hadde jeg faktisk, men jeg bare brukte den feil! Hehe. Så dum var jeg da.. ;)

Gla i deg, snuppa!

Marte

10.okt.2010 kl.15:07

Og forresten!

Livet ER herlig igrunn =)

heidi elisabeth b.

10.okt.2010 kl.18:23

stå på, christiane ;) du klarer det! <3

Dillan

12.okt.2010 kl.11:28

Så sykt bra!! takk :)

Ingvild

07.nov.2010 kl.19:53

ÅÅ, det var fint

Kathleen

08.nov.2010 kl.19:54

Alt ordner seg til slutt. Hvis ikke, så er det uansett ikke slutten.

09.nov.2010 kl.20:19

Så fint og oppmuntrende å lese!Synnøve Holt ( du vet kanskje hvem jeg er? Jobbet litt på kulturskolen for et par år siden.....fra Tbg, men bor i Oslo)

Skriv en ny kommentar

hits